“De échte IT-expertise onderscheidt TSG van andere IT-recruiters”

door | nov 12, 2018 | Klantverhaal

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Delta Lloyd is een bedrijf dat we vrijwel allemaal kennen. De multinational levert oplossingen op het gebied van verzekeringen, pensioenen, beleggen en bankieren voor zakelijke en particuliere klanten.
The Solutionz Group matcht IT-specialisten met de wensen van Delta LLoyd. Waarom dat zo goed lukt? “De échte IT-expertise zorgt ervoor dat ze begrijpen wat ik nodig heb én ze verdiepen zich in onze organisatie”, aldus Nabil, IT-manager van Delta LLoyd. We spreken met hem over de samenwerking met The Solutionz Group.

Oud-collega’s

Michael en Nabil waren al collega’s voordat Michael The Solutionz Group startte. Daardoor kenden ze elkaar goed. Toen Nabil advertenties van Michaels bedrijf voorbij zag komen, besloot hij hem te bellen, omdat hij gekwalificeerd personeel nodig had. “De kandidaat die Michael voorstelde, had precies het specialisme dat ik nodig had binnen het werkveld. Dat was gelijk een goede match. En sindsdien werken we weer samen, nu ongeveer een jaar of twee.”

IT-recruitment

Nabil ervaart de samenwerking met The Solutionz Group als heel prettig. Dat komt vooral door de kennis die The Solutionz Group heeft van de inhoud en doordat ze zich verdiepen in Delta LLoyd. “We hebben goed persoonlijk contact. Daardoor kunnen we makkelijk met elkaar praten over wat ik nodig heb. En dat pakken ze heel goed op. Ze weten de juiste vragen te stellen en zijn professioneel in wat ze doen. Ze houden de lijnen kort en komen altijd hun afspraken na. Dat mis ik wel bij andere partijen.”

De juiste kandidaat

Als Nabil mensen nodig heeft, zet hij zijn vraag uit bij The Solutionz Group. Zij zorgen dan voor de juiste kandidaat. “Als manager ben ik verantwoordelijk voor de kwaliteit. Ik heb in het bijzonder voor twee specialismen heel specifieke kennis nodig van nieuwe technologie. Michael begrijpt mijn vraag door zijn kennis van het veld en zorgt dat wij de juiste kandidaten krijgen om die plekken op te vullen. Hij geeft advies, legt uit waarom hij een kandidaat het best vindt passen. Welke kwaliteiten een persoon heeft, op zijn CV, maar ook als persoonlijkheid. Doordat Michael mijn organisatie kent, weet hij wat ik nodig heb. Die kennis gebruikt hij om voor ons de ideale kandidaat te vinden. Zij doen de voorselectie zodat ik niet zelf door meerdere CV’s moet spitten.”

Absoluut aanbevelen

Op de vraag of hij The Solutionz Group zou aanbevelen geeft hij een duidelijk antwoord: “Ja, absoluut. The Solutionz Group heeft expertise die ze gebruiken om je te helpen. Dat komt doordat ze zelf uit het werkveld komen. Dat merk je heel goed en dat is echt een groot verschil met andere IT-recruiters. Ze weten daardoor ook vanuit mijn situatie precies wat ik nodig heb en denken niet alleen vanuit een recruitment partij, maar ook vanuit ons en vanuit de kandidaten. Vanuit iedere rol weten ze wie wat nodig heeft en dat werkt echt heel fijn. Ik zou The Solutionz Group aan iedereen aanbevelen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][templatera id=”1460″][/vc_column][/vc_row]