EEN FRISSE WIND VAN JONG TALENT

by | Feb 21, 2024 | Interview, Lifestyle

We merken dat het de jeugd niet altijd makkelijk wordt gemaakt om de arbeidsmarkt te betreden. Er wordt op voorhand al gevraagd om ervaring, maar je moet toch ergens een keer beginnen?

En daarom bieden wij bij The Solutionz Group – TSG die kansen wél, want de huidige jeugd zijn de toekomstige professionals op de arbeidsmarkt.
Wij zijn al meerdere jaren een Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) Erkend Leerbedrijf en hebben met succes meerdere stagiaires begeleid vanuit de diverse disciplines en opleidingen.

Stagiaires geven altijd aan dat ze bij TSG:
‘zich écht onderdeel voelen van het team’
‘serieus genomen worden’
‘overal bij betrokken worden’
’hebben kunnen ervaren hoe het is om te werken in een professionele organisatie’
‘hebben kunnen leren van de besten uit het vak’

Sinds deze week is ook Romeo gestart!
Romeo volgt de opleiding Software Development en om deze opleiding af te ronden dient hij zijn stage succesvol door te komen.
Romeo heeft als examenopdracht vanuit zijn studie de opdracht gekregen een (deel van een) applicatie te ontwikkelen. Daarnaast zal hij zich bezighouden met het monitoren, onderhouden en updaten van de software en programmeerwerkzaamheden plannen en uitvoeren.

Van harte welkom bij TSG en wij wensen je heel veel succes en plezier. We gaan er samen voor zorgen dat je na jouw stageperiode hier met een mooie voldoende en een grote smile de deur uitstapt!