Eerlijkheid en commitment in IT-recruitment?!

door | mrt 12, 2019 | Interview

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Fer Demir is sinds twee jaar werkzaam bij IT-recruitmentbureau The Solutionz Group. Op dit moment is hij als IT-consultant en systeembeheerder gedetacheerd bij een groot advocatenkantoor. Toen hij twee jaar geleden in gesprek ging met The Solutionz Group wist hij het gelijk: dit is wat ik al die tijd zocht. Mensen die oprecht naar me luisteren. “The Solutionz Group heeft echt aandacht voor je. Ze denken met je mee, zijn geïnteresseerd in wat je zoekt, waar je het best tot je recht komt. En die plek vinden ze ook voor je!” We spreken met Fer over zijn ervaringen met The Solutionz Group.

Iets extra’s geven

In zijn werk geeft Fer altijd iets extra’s. Als hem gevraagd wordt A, B en C te leveren, gaat hij ook voor D, E en F. Dat zit in hem. Hij haalt graag het beste uit zichzelf en is constant bezig zich te ontwikkelen en verbeteren. “Dat herken ik ook in The Solutionz Group. Ze staan altijd voor je klaar. Ik denk dat we daarom ook goed bij elkaar passen. Ik hoor vaak van oud-collega’s en mensen die ik ken uit mijn netwerk die gedetacheerd zijn, dat ze klagen over hun werkgever. Dit is niet goed, dat is zelfs slecht. Daar denk ik niet eens over na! Het hoeft ook niet, want alles is top geregeld. Gelijk vanaf het begin al. Ze denken bijvoorbeeld met je mee over je ontwikkeling en opleidingen. Je kunt via TSG certificaten halen en zij betalen daarvoor. Ook je privéleven is heel belangrijk voor hen. Ze waarderen dingen die ik zelf ook belangrijk vind. En ze komen hun beloftes na!”

Arbeidsvoorwaarden

De match die hij ervaart met The Solutionz Group, is voor hem doorslaggevend. “Bij The Solutionz Group kijken ze naar de mens en niet naar geld. Ze willen weten wie je bent en hoe ze je het best kunnen helpen. Andere bureaus willen vooral weten hoeveel ze aan je kunnen verdienen, is mijn ervaring. Maar ik vind het wel belangrijk om te zeggen dat de arbeidsvoorwaarden bij The Solutionz Group perfect zijn. Ik heb een vast contract en een topsalaris, een auto met tankpas en een parkeerapp, waardoor ik niet hoef te declareren. Dat is ook echt superhandig. En als ik bij mijn werkgever stijg in uurloon, stijgt mijn salaris mee. Als je zoekt naar stabiliteit, eerlijkheid en commitment moet je bij The Solutionz Group zijn. Ik ben echt fan!”

Benieuwd naar onze arbeidsvoorwaarden? Of ga je graag met ons in gesprek om te kijken hoe we jou het best kunnen helpen in je carrière? Neem contact met ons op![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]