“Gevoel van thuiskomen”

door | mei 13, 2019 | Interview

[vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column width=”7/12″][vc_column_text el_class=”detailtekst”]

Een aantal jaar geleden heb ik bewust gekozen om op detacheringsbasis aan de slag te gaan. Doordat ik voor langere tijd bij mijn werkgever zat, was de uitdaging eigenlijk een beetje weg en werd het werk een soort van gewoonte. Mijn voorkeur gaat namelijk uit naar genoeg uitdaging en variatie in mijn werkzaamheden, alles behalve eentonig werk. En op detacheringsbasis heb je meestal te maken met kortere opdrachten op diverse platformen en in verschillende omgevingen, waar je enorm veel van leert. Iedere organisatie is anders en heeft een andere manier van werken, echter de hardware en software zijn in principe overal hetzelfde. Los van of dit up-to-date is.

Tijd voor een nieuwe uitdaging

Op het moment dat ik dus ietwat vastgeroest zat en het tijd werd voor een nieuwe uitdaging kwam The Solutionz Group om de hoek kijken. En zij boden mij de kans om uit mijn sleur te komen. Tijdens mijn gesprekken bij The Solutionz Group merkte je direct dat er een klik was tussen beide partijen. Vooraf had ik mijn doel voorgelegd en deze partij stond er open voor om samen dit doel te bereiken. Voor mij dus de ideale stap om te nemen en de ideale partij om mijn doel na te streven.

Nadat ik in dienst trad bij The Solutionz zijn zij op zoek gegaan naar de meest geschikte positie voor mijn rol als Systeembeheerder. Hierbij werden vooraf duidelijke afspraken gemaakt, waarbij de gepretendeerde heldere werkwijze alleen maar werd onderstreept. Ik ga zo beginnen aan mijn tweede project bij The Solutionz Group en ook deze keer hebben ze een leuke nieuwe uitdaging voor mij gevonden, in wederom een geheel nieuwe omgeving. Dit verrijkt mijn kennis, ook mij als persoon. Door juist die steeds wisselende omgevingen kan ik mij verder ontwikkelen als allround systeembeheerder en ben ik breed inzetbaar.

Het zijn mensen-mensen

Naast het zakelijke contact heb ik ook op persoonlijk vlak veel contact met ‘de jongens’. Ze zijn oprecht in je geïnteresseerd. Ze vragen niet alleen hoe het gaat op werk, maar zijn ook erg betrokken met het thuisfront. Het zijn mensen-mensen. Dat doet mij goed, en dat maakt mij trots om de naam van The Solutionz Group te dragen.

Ze kijken met je mee naar jouw toekomst en helpen je met het bewandelen van jouw pad naar succes. Het wordt gestimuleerd om jezelf te blijven ontwikkelen en het maximale uit jezelf te halen. De mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen zijn enorm, hierdoor heb ik inmiddels al diverse certificaten weten te behalen en groeit mijn kennis en expertise. Ze houden van de korte lijnen, en communiceren snel! Je bent echt onderdeel van het geheel, zonder jezelf een nummer te voelen. Je wordt gewaardeerd als collega die een bijdrage levert aan het TSG-team.

Gevoel van thuiskomen

Wanneer je kiest voor The Solutionz Group als werkgever, kies je ook voor een mooi team waarmee je samen groeit tot een sterke kern. Als ik langs kantoor ga is het altijd een soort van thuiskomen, want zodra ik binnen stap word ik met open armen ontvangen en staat de koffie al voor mij klaar. Ik denk dat mijn collega-detacheerders bij The Solutionz Group dit alleen maar kunnen beamen!

Wil je ook onderdeel zijn van het team van The Solutionz Group? Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden! Neem contact op via ? career@www.thesolutionzgroup.com of bel ☎️ 030-2271690.

[/vc_column_text][easy-social-share buttons=”facebook,linkedin,mail,whatsapp”][/vc_column][vc_column width=”1/12″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][templatera id=”1520″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][templatera id=”1460″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]