‘Heldere verwachtingen, goede communicatie en snelle reactietijd’

by | Sep 10, 2019 | Klantverhaal

[vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column width=”7/12″][vc_column_text el_class=”detailtekst”]Linda Holst – van Harten
Sportfondsen Nederland – Senior HR Adviseur

 

Linda Holst – van Harten werkt bij Sportfondsen en is Senior HR Adviseur. Sportfondsen Groep is een private onderneming die exploiteert via een 100-tal ondernemingen, zoals zwembaden, sporthallen, ijsbanen, multifunctionele sportcentra en sociaal-culturele centra. De adviseurs en specialisten van Sportfondsen Shared Services in Amsterdam begeleiden en ondersteunen deze voorzieningen op specifieke gebieden, zoals Marketing & Communicatie, Human Resources Services, Financial Control, Business Control, ICT Services en Bouw & Techniek.

Hoe verliep de personeelswerving in de samenwerking met The Solutionz Group (TSG)?
Erg goed, korte lijnen met duidelijke communicatie. De verwachtingen werden helder vastgesteld en er werd snel gereageerd.

Hoe bent u bij TSG terecht gekomen?
Wij deden al zaken met TSG, omdat zij voor de invulling van de functie van Applicatiebeheerder ook de functie van Servicedeskmedewerker succesvol hebben ingevuld.

Waarom heeft u voor TSG gekozen? Wat is het verschil met andere aanbieders?
Vanwege de goede ervaringen in het verleden en hun specialisme op het gebied van ICT.

Welke diensten neemt u af bij TSG, en waarom?
Werving en selectie. Goede ICT-mensen zijn momenteel moeilijk te vinden. Wij maken graag gebruik van het netwerk van TSG, want dit heeft eerder ook goed uitgepakt.

Hoe ervaart u de samenwerking met TSG?
De samenwerking met Noeranie (Manager New Business & Marketing) is erg prettig. Goede communicatie, snelle reactie en realistisch. Hij denkt daarnaast ook goed mee.

Zou u TSG aanraden aan anderen, en zo ja, waarom?
Jazeker, vanwege het hun netwerk, de goede en heldere communicatie, snelle reactietijd en het meedenken bij vraagstukken.

Zou u TSG kunnen omschrijven in drie woorden?
Specialistisch, professioneel en toegankelijk.

Is er nog iets dat u kwijt zou willen?
We zetten de prettige samenwerking graag voort in de toekomst!

Meer weten wat The Solutionz Group voor jouw organisatie kan betekenen? Of ben je op zoek naar de perfecte match? Neem gerust contact met ons op![/vc_column_text][easy-social-share buttons=”facebook,linkedin,mail,whatsapp”][/vc_column][vc_column width=”1/12″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][templatera id=”1520″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][templatera id=”1460″][/vc_column][/vc_row]