‘Ik ben vrij om input in te brengen en eigen ideeën te realiseren!’

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Marketingsupport 

Inmiddels ben ik langer dan een maand geleden in dienst getreden als Marketing en Communicatie stagiaire binnen The Solutionz Group, dus is het tijd voor een update!

Op mijn eerste werkdag kreeg ik de mogelijkheid om met een ieder in gesprek te gaan en elkaar op deze manier beter te leren kennen. Dit was niet alleen fijn, maar ook vertrouwd, waardoor ik me erg welkom voelde. Als snel kreeg ik de opdracht om een social post in elkaar te zetten en het schrijven van een script, waardoor ik meteen aan de slag kon en mijn creativiteit hierin kon benutten. Dit lukte aardig goed en bij vragen wist ik zowel mijn praktijkbegeleider als de andere collega’s te vinden.

Wat ik erg fijn vind is dat ik deel uitmaak van het team en niet als ‘een stagiare’ wordt gezien, dit was bij mijn voorgaande stages namelijk wel het geval. Ik ben vrij om eigen input in te brengen en dit te realiseren.

Het team bestaat uit ondernemende mensen die elkaar goed aanvullen en tegenwicht bieden waar nodig. Onze taken en verantwoordelijkheden hangen nauw samen met de gewenste eigenschappen van teamleden. Dit maakt ons een goed zelf organiserend team.

Naast het creëren van content, draag ik zorg bij het in kaart brengen van marketing- en communicatiestrategieën.


Waarom The Solutionz Group?

Net als ieder ander ben ik op verschillende websites gaan zoeken naar leerbedrijven waar ik mijn afstudeerstage kan lopen, waaronder Stageplaza. Al gauw kwam ik The Solutionz Group tegen, alleen stond er op dat moment een vacature open als stagiaire intercedent. Met de hoop dat ze opzoek waren naar een Marketing Stagaire heb ik toch gesolliciteerd op deze functie en als snel werd ik gebeld dat ze de sollicitatie binnen hadden en mij graag wilden uitnodigen om op gesprek te komen ondanks ik niet als stagiaire intercedent in dienst zal treden.

Nog geen week later mocht ik op gesprek komen, wat erg aangenaam en vertrouwd aanvoelde. Na het gesprek kreeg ik een korte rondleiding en te zien waar ik zal komen te werken als ik bij The Solutionz Group in dienst zou treden.

Ik had namelijk een sollicitatie lopen bij een ander leerbedrijf, alleen wilde ik bij beide organisaties niet alleen gerichte vragen stellen, maar ook sfeer proeven voordat ik een beslissende keuze zou gaan maken.

Nadat ik beide gesprekken achter de rug had, wist ik vrij snel dat ik voor The Solutionz Group moest kiezen. Niet alleen vanwege de aangename sfeer, maar vooral het fijne gesprek die we gevoerd hebben. Waarbij er echt naar me geluisterd werd en de opdracht werd toegelicht die zij voor mij voor ogen hadden.

Tevens heeft The Solutionz Group een erkenning bij SBB opgevraagd, waardoor ik als Marketing en Communicatie Stagiaire mijn afstudeerstage kan lopen.

Achteraf gezien ben ik ontzettend blij met mijn keuze, gezien ik in korte tijd aan veel opdrachten heb mogen bijdragen en vrij ben om eigen input in te brengen, waardoor ik veel heb kunnen realiseren.Things to do 

Ik heb in een maand tijd aan veel opdrachten mogen werken en uiteraard veel geleerd! Zo schrijf ik verscheidene vacatures uit, stel de nieuwsbrief samen, schrijf scripten uit, ontwikkel content samen met Kwaku en ben ik bezig met het schrijven van een Marketingplan voor The Solutionz Group.

Wat ik erg fijn vind is dat ik als stagiaire betrokken wordt in het team en hierdoor veel dingen kan en mag leren.

Ben jij benieuwd wat ik met het marketingteam allemaal ontwikkel? Volg ons dan op LinkedIn, Facebook en Instagram! 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]