IK ZIT MET M’N HANDEN IN HET HAAR!

by | Jul 27, 2023 | Lifestyle

Want wat moet ik hier nu weer mee?
 
Ik kom wekelijks spoedaanvragen tegen op LinkedIn waar men op zoek is naar capabele IT’ers.
Vanuit The Solutionz Group houden wij wel van doorschakelen en daarom neem ik dan ook over het algemeen vrijwel direct contact op om meer te weten te komen over dergelijke aanvragen. Maar dan moet er natuurlijk wel een telefoonnummer bij staan om contact op te nemen. Vaak staat er dus geen telefoonnummer bij vermeld, maar alleen een e-mailadres.
 
En wanneer je dan een e-mail stuurt naar dat e-mailadres reageren ze niet…. hoe kan je spoedaanvraag dan spoed zijn?
Ook al is er geen spoedaanvraag, we werken in een branche waar snel schakelen en persoonlijk contact van belang is. Ik ben van een generatie dat wanneer je een e-mail ontvangt, je hierop antwoordt. Wanneer je een gemiste oproep hebt, je terugbelt. Je een whatsappje ontvangt, je hierop reageert. Maar ik merk dat het tegenwoordig normaal is om maar niet te reageren. En als je dan navraag doet waarom iemand niet reageert, zijn ze verontwaardigd: had ik moeten reageren dan?
 
Is dit ook herkenbaar voor jou? Of ben ik nu de vreemde eend in de bijt?