JOUW TICKET NAAR EEN GEZONDE LEEFSTIJL

door | okt 16, 2023 | Lifestyle

Bij The Solutionz Group hechten we veel waarde aan een gezonde werk-privébalans! 
Daarom hebben wij als werkgever onze mensen de mogelijkheid geboden deel te nemen aan een Preventief Medisch Onderzoek (PMO), op kosten van TSG. Dit onderzoek is in samenwerking met onze partner ArboNed BV en bestaat uit 2 delen:
👉 Een online vragenlijst
👉 Een fysiek onderzoek

Het doel van dit door TSG aangeboden onderzoek is tweeledig; het begint met een stukje bewustwording van je huidige staat. Hoe staan jij (mentaal) en je lichaam (fysiek) ervoor?
De adviezen die je krijgt zullen bijdragen aan een gezondere levensstijl (fysiek en mentaal) met bruikbare handvatten om dit direct toe te kunnen passen.
Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat de verzuimcijfers laag blijven en we vitalere medewerkers hebben: win-winsituatie!

Onlangs heeft Noeranie de online vragenlijst ingevuld en vandaag was het zijn beurt voor het fysiek onderzoek op locatie bij ArboNed BV. Hierbij zijn diverse metingen gedaan zoals BMI (Body Mass Index), WHR (waist-to-hip ratio), bloeddruk, cholesterol en glucose. Bij TSG werken de meesten allemaal achter één of meerdere beeldschermen en dus is er ook een oogonderzoek gedaan (verzicht, beeldscherm en leesafstand). De resultaten voor Noeranie waren op vlakken uitstekend, maar toch heeft hij ook wat handige tips meegekregen, met name op het vlak van voeding, aangezien hij een fanatieke sporter is!

Deze tips krijg je alvast cadeau van ons:
🎯 Minimaal een half uur per dag bewegen;
🎯 1,5 tot 2 liter water per dag drinken;
🎯 7 tot 9 uur slaap;
🎯 An apple a day keeps the doctor away.

Wil jij nou ook bij een werkgever werken die écht geeft om zijn mensen en hier ook daadwerkelijk aandacht aan besteedt door te investeren? Neem dan contact op met ons via telefoonnummer 030 – 227 16 90!