Netsourcing B.V. – Manager Beheer IT

door | jun 22, 2018 | Interview

[vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column width=”7/12″][vc_column_text el_class=”detailtekst”]

Deepak Goerdial
Netsourcing B.V. – Manager Beheer IT

 

Hoe bent u in contact gekomen met The Solutionz Group?
Ik ken uiteraard Ajay en Michael al voordat het bedrijf er was. Ze zijn er op een gegeven moment mee gestart. Maar ik heb ook met beide heren gewerkt. Ik ben een fan geweest van hun eigen werkhouding en ik weet dat zij personen zijn die dat stukje meenemen in welke uitdaging dan ook. Daarom heb ik destijds een beroep op ze gedaan.

Hoe lang werken jullie met The Solutionz Group?
Ik denk ergens begin 2017 dat ze bij mijn huidige werkgever binnen zijn gekomen.
Ik had een aantal engineers nodig uit verschillende oplosgroepen. We deden al zaken met een paar werving en selectie partijen maar daar was ik niet helemaal tevreden over. Daarom heb ik Ajay en Michael benaderd.

Wat doen jullie met The Solutionz Group?
We hebben samenwerkingsverband met een vier- vijftal werving/selectie bureaus. The Solutionz Group heeft verreweg de beste voorwaarden wat betreft garantieregeling en fee. Ze hebben drie engineers bij mij hebben weggezet tot nu toe.

Hoe omschrijf je het bedrijf?
Een organisatie met energie. Maar wel heel erg van deze tijd. Niet te formeel. Lekker snel communicatief. Het duurt geen uren voordat ze een reactie sturen. De e-mails met kandidaten die ze aandragen zijn ook heel overzichtelijk en goed. Als ze een kandidaat voor mij hebben dan sturen ze het door naar de HR-afdeling. De mails zijn zo ingedeeld dat de kandidaat en de partij weten waar ze aan toe zijn. Het is gewoon helemaal duidelijk. Ik denk dat een ander belangrijk aspect is. Michael komt vanuit een technische achtergrond. Hij kent de organisatie waar ik nu werk, hij kent de afdeling.  Hij kent de cultuur maar ook de verschillende competenties die we binnen de verschillende structuren nodig hebben. Het scheelt mij een heleboel dat hij zelf al een eigen intake doet en daarna beslist of het past binnen onze cultuur en organisatie. Welke competenties en capaciteiten daar nodig zijn weet hij omdat hij de organisatie kent. Bij die intake gaat hij daar ook direct op toetsen. Dat scheelt mij veel tijd want dan vallen er al een een aantal kandidaten af die niet geschikt zijn.

Verschil t.o.v. concurrenten?
– Het verschil is dus die intake en de kennis. Van andere bureaus waar ik al vijf of zes jaar mee werk krijg ik af en toe CV’s doorgestuurd dat ik denk hoe kan je dit doorsturen. Ken je dan nog steeds ons bedrijf niet? Ken je onze cultuur niet? Dat is bij The Solutionz Group niet.

– Daarnaast is de fee/garantie die ze bieden heel aantrekkelijk.
– Alle extra dingen die ze doen om aan onze relatie te werken. Bijvoorbeeld wat ze doen; als een kandidaat bij ons start, dan zorgen ze dat er een gepersonaliseerde taart bezorgd wordt. Dat is leuk voor het team waar hij/zij terecht komt en voor de persoon zelf. Een warm welkom want hij deelt die taart natuurlijk op zijn eerste dag met zijn nieuwe team. Daardoor voor beide partijen leuk om met ze te werken.  Ze doen écht leuke dingen. Iedereen binnen ons bedrijf kent The Solutionz Group en bijvoorbeeld met kerst doen ze in elk geval een leuk presentje.

Dit doen andere bureaus waar we mee werken niet.

Zou je The Solutionz Group aanbevelen en zo ja waarom?
Ja, 200%. Om alle redenen die ik je net heb gegeven.
Ik zou ze naar binnen halen bij iedere werkgever waar ik terecht kom.

Wat vind je belangrijk bij het selecteren van een partner zoals The Solutionz Group?
Dat het bedrijf aantrekkelijke voorwaarden heeft, dat komt op de eerste plaats. Het is een hele concurrerende markt dus de voorwaarden moeten aantrekkelijk genoeg zijn.
En ik vind interactie (samenwerking) met elkaar ook heel belangrijk. Dat moet gewoon goed zijn, er moet een klik zijn. De partij moet snappen hoe de organisatie in elkaar zit. Kennis hebben van onze cultuur maar ook op technisch gebied kunnen meepraten. Anders kunnen ze nooit de juiste mensen selecteren. Communicatie onderling moet goed gaan (helder, strak en snel).
Uiteraard moet de partij een goed netwerk hebben, want zonder dat netwerk kunnen ze mij niet de juiste kandidaten sturen.

Intrinsieke merkwaarden van The Solutionz Group:
Aantrekkelijke voorwaarden
Persoonlijke band/ wederzijdse klik met elkaar
Kennis van cultuur van het bedrijf waar ze mee werken
Technische kennis/ achtergrond
Communicatie (helder, duidelijk, strak)
Warm/ opgebouwd netwerk

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/12″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][templatera id=”1520″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][templatera id=”1460″][/vc_column][/vc_row]