Nationale Nederlanden (Delta Lloyd) – IT Manager

door | jun 22, 2018 | Interview

[vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column width=”7/12″][vc_column_text el_class=”detailtekst”]

Nabil Oualkaid
Nationale Nederlanden (Delta Lloyd) – IT Manager

 

Hoe bent u in contact gekomen met The Solutionz Group?
Het was eigenlijk een oud collega van mij. Maar nadat hij ging adverteren wist ik dat hij dus een recruitment partij was begonnen had ik mensen nodig en daarom heb ik hem toen benaderd. Hij had precies het specialisme dat ik nodig had binnen het werkveld.

Hoe lang werken jullie met The Solutionz Group?
Eigenlijk vanaf het moment dat ze zijn begonnen. Ik denk nu zo’n twee jaar.

Wat doen jullie met The Solutionz Group?
Recruitment. Als ik mensen nodig heb dan zet ik aanvragen uit bij hem. Voor bepaalde specialismes. Voornamelijk twee werkplekspecialisme met specifieke kennis van de nieuwe technologie. Het gaat allemaal over IT. Ik ben verantwoordelijk voor het team dus ik zet de aanvragen uit en dan levert The Solutionz Group bepaalde CV’s aan en leveren ze op die manier mensen.

Hoe omschrijf je het bedrijf?
Het prettig om het persoonlijke contact te hebben. Je kent elkaar en je kan wat makkelijker met elkaar praten over wat je nodig hebt. Ze pakken alles heel goed op. Ze weten de juiste vragen te stellen en zijn professioneel in wat ze doen. Ze houden de lijnen kort. Ze komen altijd hun afspraken na.

Waar blijkt dat uit?
Toen ik voor de tweede keer iemand nodig had, had ik de volgende dag eigenlijk al CV’s liggen. Hij geeft daarnaast ook een advies over wie hij het beste vindt passen. Hij kent de organisatie en hij weet wat ik nodig heb. Daar acteert hij dan ook op.

Verschil t.o.v. concurrenten?
Het persoonlijke is echt een verschil t.o.v. van concurrenten. Als we een CV binnenkrijgen dan belt hij daar altijd even achteraan. Om het toe te lichten; wie wat doet en waarom hij juist deze CV’s heeft aangeleverd. Andere bureaus waar wij mee werken doen dat gewoon niet.

Zou je The Solutionz Group aanbevelen en zo ja waarom?
Ja natuurlijk. Omdat ze een bepaalde expertise hebben waar je gebruik van kunt maken. Ze komen zelf uit het werkveld en dat merk je gewoon echt, dat is een verschil. Ze weten daardoor ook vanuit mijn situatie precies wat ik nodig heb. Dus ze denken niet alleen vanuit een recruitment partij maar ook vanuit ons en vanuit de kandidaten. Ze weten vanuit iedere rol wie wat nodig heeft en acteren vanuit daar heel goed.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/12″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][templatera id=”1520″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][templatera id=”1460″][/vc_column][/vc_row]