“Niet lullen maar poetsen”

door | jun 11, 2019 | Klantverhaal, Interview

[vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column width=”7/12″][vc_column_text el_class=”detailtekst”]

Franklin Maduro
MBO Raad – Manager Bedrijfsvoering

 

 

Franklin Maduro werkt bij de MBO Raad en is Manager Bedrijfsvoering. De MBO Raad is de brancheorganisatie van de scholen in het middelbaar beroepsonderwijs en de volwasseneneducatie. Bij de MBO Raad zijn alle scholen in de mbo-sector aangesloten die bekostigd onderwijs aanbieden. De vereniging behartigt de gemeenschappelijke belangen van de leden, biedt diensten aan en onderneemt gezamenlijke activiteiten die samenhangen met deze belangenbehartiging.

Wat was uw beginsituatie voordat u met The Solutionz Group ging werken?
Voorheen stelden we gewoon een vacature voor bijvoorbeeld een ICT ‘er en dan was het afwachten. Naarmate de markt steeds krapper werd zijn we op zoek gegaan naar partijen die ons konden helpen.

Hoe bent u bij The Solutionz Group terecht gekomen? 
Wij hadden extra capaciteit nodig op de ICT-afdeling en zochten daarvoor een ICT ’er. Advertenties leverden helaas weinig, tot niks op. Dus zijn we gaan kijken naar bureaus die ons daarin konden helpen en toen kwam The Solutionz Group op ons pad.

Waarom heeft u voor  The Solutionz Group gekozen? Wat is het verschil met andere aanbieders?
Het verschil was eigenlijk heel praktisch: de kandidaat die The Solutionz Group ons aanbood voldeed aan onze eisen. Dat gold minder voor de kandidaten van andere aanbieders. Wij waren op zoek naar een kandidaat die zowel op ICT-gebied als op sociaal gebied gemakkelijk kon schakelen met mensen. Het was een functie op het snijvlak van systeembeheer en werkplekbeheer.

Welke diensten neemt u af bij The Solutionz Group en waarom? 
Recruitment. Onze standaardregel is en blijft dat we eerst adverteren en als dat niet lukt, kiezen we voor een bureau als The Solutionz Group.

Hoe gaat de samenwerking in zijn werk met The Solutionz Group en hoe bevalt deze?
Ons contact verloopt altijd erg goed. The Solutionz Group is goed bereikbaar als er wat nodig is of er iets afgestemd moet worden. We zitten op één lijn met elkaar.

Zou u The Solutionz Group aanraden aan anderen en zo ja waarom?  
The Solutionz Group is een echt Utrechts bedrijf: ‘niet lullen, maar poetsen’. Geen gedoe eromheen, maar gewoon zeggen waar het op staat en zo doen ze dat ook in hun werkwijze. Wat heb je nodig? En dan gaat The Solutionz Group dat regelen.

Zou u The Solutionz Group kunnen omschrijven in drie woorden?
Praktisch, direct en zakelijk instinct.

 

Meer weten wat The Solutionz Group voor jouw organisatie kan betekenen? Of ben je op zoek naar de perfecte match? Neem gerust contact met ons op!

[/vc_column_text][easy-social-share buttons=”facebook,linkedin,mail,whatsapp”][/vc_column][vc_column width=”1/12″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][templatera id=”1520″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][templatera id=”1460″][/vc_column][/vc_row]