‘Over de perfecte match gesproken!’

by | Dec 17, 2019 | Interview, Klantverhaal

[vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column width=”7/12″][vc_column_text el_class=”detailtekst”]Olivier Kool
Sportfondsen Nederland – Teamleider

 

Olivier Kool werkt als Teamleider bij Sportfondsen. Sportfondsen Groep is een private onderneming die exploiteert via een 100-tal ondernemingen, zoals zwembaden, sporthallen, ijsbanen, multifunctionele sportcentra en sociaal-culturele centra. De adviseurs en specialisten van Sportfondsen Shared Services in Amsterdam begeleiden en ondersteunen deze voorzieningen op specifieke gebieden, zoals Marketing & Communicatie, Human Resources Services, Financial Control, Business Control, ICT Services en Bouw & Techniek.

Hoe verloopt de personeelswerving in de exclusieve samenwerking met The Solutionz Group (TSG)?
De werving voor een Servicedesk Medewerker verliep erg soepel, waarbij de communicatie helder en verzorgd was. De bewuste Servicedesk Medewerker is een absolute aanwinst voor ons team en is nu niet meer weg te denken. Over de perfecte match gesproken!

Hoe bent u bij TSG terecht gekomen?
Vanwege het brede netwerk dat Sportfondsen Nederland en TSG heeft zijn we tot elkaar gekomen en hebben we elkaar kunnen versterken.

Waarom heeft u voor TSG gekozen? Wat is het verschil met andere aanbieders?
De korte lijnen en het inzicht naar onze vraag. De specialismen binnen de ICT-wereld zijn erg verschillend van elkaar. Dit snapt TSG en speelt daar goed op in met hun verfrissende werkwijze. Naast kennis en ervaring, kijkt TSG ook op persoonlijk vlak of een persoon binnen de organisatie past. Ze schuiven alles behalve CV’s door.

Welke diensten neemt u af bij TSG, en waarom?
Werving & Selectie, omdat onze teams klein zijn en wij speciale softskills zoeken bij onze mensen. TSG speelt hier goed op in door ons te ontzorgen in het tijdrovende proces van werven en selecteren. Alleen bij een potentiële perfecte match wordt een kandidaat bij ons naar voren geschoven vanuit TSG.

Hoe ervaart u de samenwerking met TSG?
Prima. Ze handelen snel, denken met ons mee en luisteren naar onze wensen en behoeften.

Zou u TSG aanraden aan anderen, en zo ja, waarom?
Zeker! Door eerder genoemde punten: heldere en verzorgde communicatie, brede netwerk, korte lijnen en kandidaten worden zowel beoordeeld op basis van kennis en ervaring als op persoonlijk vlak.

Zou u TSG kunnen omschrijven in drie woorden?
1. Verzorgd
2. Doelgericht
3. Korte lijnen

Is er nog iets dat u kwijt zou willen?
Keep up the good work!

Meer weten wat The Solutionz Group voor jouw organisatie kan betekenen? Of ben je op zoek naar de perfecte match? Neem gerust contact met ons op![/vc_column_text][easy-social-share buttons=”facebook,linkedin,mail,whatsapp”][/vc_column][vc_column width=”1/12″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][templatera id=”1520″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][templatera id=”1460″][/vc_column][/vc_row]