Wessanen – IT Manager

door | jun 20, 2018 | Interview

[vc_row][vc_column width=”7/12″][vc_column_text el_class=”detailtekst”]

 

Marco van Wonderen
Wessanen – IT Manager

 

 

 

Hoe bent u in contact gekomen met The Solutionz Group?
Via Michael. Een van de mannen die onderdeel zijn van het bedrijf. Michael zat ergens als freelancer en ik ook. We hadden een goede klik, goede mentaliteit. Hij vertelde waar hij mee bezig was. We hebben altijd contact gehouden en toen ik wat mensen nodig had heb ik contact met hem opgenomen om te kijken of wij wat voor elkaar konden betekenen.

Hoe lang werken jullie met The Solutionz Group.?
We hebben elkaar leren kennen in 2015. We hebben een aantal maanden met elkaar gewerkt toen we allebei als ZZP’er aan de slag waren. We hebben regelmatig contact. Zo help je elkaar als ZZP’er. We hebben gemeenschappelijke expertise maar we hebben ook expertises op een ander vlak en zo kunnen we elkaar mooi aanvullen.

Wat doen jullie met The Solutionz Group?
Voor mijn opdracht destijds had ik tijdelijke of vaste mensen nodig. Dat ging om een eerste lijns medewerker die we op hele korte termijn nodig hadden en daarom heb ik toen The Solutionz Group ingeschakeld. Het voordeel van hen is dat ze zowel sociaal- als technisch gezien kunnen beoordelen of een kandidaat geschikt is. Ze kennen het werkveld, weten inhoudelijk heel veel. Ze kennen de termen en het vak en dat scheelt gewoon heel veel als het gaat over het zoeken van de juiste match. Op basis van kennis en vaardigheden kunnen ze dat veel beter beoordelen.

Hoe omschrijf je het bedrijf?
Het zijn twee jonge spontane mensen met passie voor hun vak. Ze voeren het werk op een leuke manier uit. Ze zijn serieus en vriendelijk. Maar doen op een net iets andere manier met wat meer technische bagage hun werk. Zo vullen ze hun rol in als het ware.

Verschil t.o.v. concurrenten?
De persoonlijke benadering. De technische kennis die ze hebben en het netwerk dat ze hebben. Het scheelt dat als jij als technische man kan uitleggen aan een andere technische vent dat het echt een leuke klus is dan kun je iemand veel beter enthousiast maken. Op het moment dat een recruiter of label dat doet dan komt dat op een heel andere manier over. Dit is een heel andere ingang. Het wordt veel sneller serieus genomen omdat je op een andere manier met ze in gesprek bent. Dat helpt denk ik heel erg. Ze weten gewoon alle termen vanuit de IT, ze kennen het werkveld en weten precies wat wel en niet leuk is aan ons vak.

Zou je The Solutionz Group aanbevelen en zo ja waarom?
Ik zou ze zeker aanbevelen. Het zijn gewoon betrouwbare mannen die passie hebben voor wat zij doen. Dus dat is altijd prettig om mee te werken. Je kunt ze van op aan en dat is fijn. Dat zijn belangrijke dingen. Ze zijn transparant en zeggen wat het verhaal is. Het is niet een onduidelijk of ontransparant verhaal, dat zie je in deze business ook nog wel vaak voorbij komen. Dat is gewoon heel prettig.

Wat vind je belangrijk bij het selecteren van een partner zoals The Solutionz Group?
Ze moeten betrouwbaar zijn. Dat is iets wat niet makkelijk te toetsen is. Het is mooi om te noemen maar op voorhand weet je dit natuurlijk niet. Inhoudelijke kennis over het vakgebied, Sociale persoonlijkheid en warm netwerk waar ze van op aan kunnen. Los van het feit dat ze de namen kennen, weten ze ook wie je bent. Dus ze weten niet alleen qua kennis dat iemand past maar ook qua cultuur.

We zijn op zoek naar iemand die geschikt is. Ik heb liever dat iemand zegt ‘nee’ ik kan momenteel niemand leveren. Dan dat ze iemand leveren omdat ze een garantie hebben gegeven dat ze per se iemand zouden aanbieden en die blijkt helemaal niet geschikt te zijn. Ik vind het prettig dat The Solutionz Group ook zegt als ze niemand kunnen leveren, dan weet ik zeker dat ik in elk geval niet iemand krijg waarvan de kwaliteit helemaal niet past bij het bedrijf of de organisatie.

Intrinsieke merkwaarden van The Solutionz Group:
Inhoudelijke kennis
Warm netwerk
Betrouwbaar
Transparant / eerlijk over wat je doet en wat het gaat kosten

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/12″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][templatera id=”1520″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][templatera id=”1460″][/vc_column][/vc_row]